Med gediget yrkeskunnande – Mora Bygg

Tack vare vår personal, med gediget yrkeskunnande, fixar vi uppdrag med mycket hög svårighetsgrad där hantverksskickligheten verkligen sätts på prov. 

Mora Bygg har varit verksamt sedan början av 1980-talet. 2011 köptes företaget av Jeff Öijer, och vid den tidpunkten var det Jeff tillsammans med tre anställda som utgjorde personalstyrkan. Efter 12 år har vi växt till att ha över 60 medarbetare med bred kompetens inom olika grenar genom hela byggprocessen. Nu hittar vi Mattias Holmin som en stabil och trygg delägare som också är vår VD och som tillsammans med Jeff utvecklar och driver Mora Bygg framåt. Med sig har de i skrivande stund också ett antal arbetsledare, arkitekt, projektör och platschef som tillsammans ser till att våra kunder får den hjälp de behöver.

Oavsett om du funderar på att bygga en ny altan till ditt fritidshus eller om du som företagare har tankarna på att utveckla din verksamhet genom byggnation av en ny industrilokal. Vi på Mora Bygg är din perfekta partner för att vara med och förverkliga dina byggdrömmar, oavsett hur små eller stora de är.

Vårt totalentreprenadsupplägg innebär att du som kund inte behöver fundera på att kontakta rörläggare, elektriker eller markarbetare. Det fixar vi. Din enda kontakt är din projektledare, som vi på Mora Bygg har för just din byggnation. Dessutom är vår styrka att vi är experter på att skräddarsy lösningar som passar just dig.

Utöver de olika expertisområden som ett byggföretag normalt sett har har Mora Bygg inom koncernen dessutom:

                      Plattsättare

                      Målare

                      Mattläggare

                      Betongare

                      Anläggare/markarbetare

Ni som kund kan lita på att Mora Bygg utför byggnationen effektivt, med rejält hantverk och hög kvalitet.

Din lokala snickare – kontakta oss redan idag!

 

0250-38 900

info@morabygg.se 

med gediget yrkeskynnande - mora bygg