Din Lokala Snickare

Din lokala snickare – Mora Bygg har varit verksamt sedan början av 1980-talet. 2011 köptes företaget av Jeff Öijer och vid den tidpunkten var det Jeff tillsammans med tre anställda som utgjorde hela personalstyrkan. 10 år senare har vi växt till 50-talet medarbetare med bred kompetens inom olika grenar genom hela byggprocessen. 

Det spelar ingen roll om du funderar på att bygga en ny altan till ditt fritidshus eller om du som företagare har tankarna på att utveckla din verksamhet genom byggnation av en ny industrilokal. Vi på Mora Bygg är din perfekta partner för att vara med och förverkliga dina byggdrömmar och detta oavsett ur små eller stora de är. Tack vare vår personal, med gediget yrkeskunnande, fixar vi uppdrag med mycket hög svårighetsgrad där hantverksskickligheten verkligen sätts på prov. 

Vårt totalentreprenadsupplägg innebär att du som kund inte behöver fundera på att kontakta rörläggare, elektriker eller markarbetare. Det fixar vi. Din enda kontakt är din projektledare som vi på Mora Bygg har för just din byggnation. 
Vår styrka är att vi är experter på att skräddarsy lösningar som passar just dig. 

Utöver de olika expertisområden som ett byggföretag normalt sett har så har Mora Bygg inom koncernen dessutom:

                      Plattsättare

                      Målare

                      Mattläggare

                      Betongare

                      Anläggare/markarbetare

Ni som kund kan lita på att Mora Bygg utför byggnationen effektivt,

med rejält hantverk och hög kvalitet.

Din lokala snickare – kontakta oss redan idag! 

Din lokala byggare - Mora Bygg